Aydın
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Zafer Partisi Genel Başkanı turunu Kuşadası'nda bitirdi

Zafer Partisi Genel Başkanı turunu Kuşadası'nda bitirdi
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Aydın turunu Kuşadası'nda yaptığı basın toplantısıyla sonlandırdı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Mersin'den başladığı ziyaretlerini ara vermeden devam ediyor. Aydın'a gelen Özdağ, önce Söke'ye ardından Kuşadası'na gelerek partilileri ile buluştu.

Kuşadası Zafer Partisi binasında parti yetkilileri ile görüşen Özdağ, partiye olan ilginin her geçen gün arttığını kaydetti. Anket sonuçlarının da partisinin lehinde ilerlediğinin kaydeden Özdağ, Türk milletinin söylenmeyen gerçeklerini söyleyen tek parti olduklarını belirtti. 

Ümit Özdağ, "Önümüzde 30 gün kaldı biz adayımız Mehmet Ferit Karamercan'a sonsuz güveniyoruz. İnanıyoruz ki! bu seçim doğru karar verilecek. Kendisinden emin bir ifadeyle yerel seçimdeki siyasete de yüklenerek parti parti gezen bir omurgasız başkanla mı yolunuza devam etmek istersiniz yoksa parsel parsel peşkeş geçen bir başkanla mı? Bizim adayımız Mehmet Ferit Karamercan bu konuda rakipsizdir. " diye konuştu.

Özdağ, yerel yönetimlere seslenerek, “Senin yapman gereken kendi vatandaşına sahip çıkmaktır. Sığınmacılara değil. Onlar için yaşamı zorlaştırırsan onlar burayı terk etmek zorunda kalır, kendi istekleri ile kendi vatanlarına döner. Benim işsiz vatandaşım dururken, onların iş güç sahibi olarak bizim imkanlarımızı kullanması bir adalet değildir” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!