Reklamı Geç
Acil Yetiş
Aydın
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Özhaseki’nin Gerginlik Yaratan Listesinde Dikkat Çeken Ayrıntı!

Özhaseki’nin Gerginlik Yaratan Listesinde Dikkat Çeken Ayrıntı!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı’nın kötü örnek gösterdiği belediyelerin çoğuna yolsuzluk iddiasıyla operasyonlar düzenlendi, bazılarında başkanlar tutuklandı ve görevden alındı…

AK Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin, Keşan’da düzenlenen bir toplantıda bazı CHP’li belediyeleri hedef alan sözleri, siyasette gerginlik yarattı. Özhaseki’nin önce Keşan’da yaptığı toplantıda, daha sonra da CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’a cevap verdiği toplantıda isimlerini saydığı CHP’li belediyelerin çoğuna polis tarafından operasyon düzenlendiği ortaya çıktı.

Özhaseki’nin Kuşadası Belediyesi’nin de aralarında bulunduğu listesinde yer alan Adana’nın Ceyhan ve İzmir’in Menemen ilçelerinde de belediye başkanları yolsuzluk iddiasıyla görevden alındı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı’nın listesindeki bu ayrıntı, bazı siyasiler tarafından yeni operasyonların sinyalleri olarak değerlendirildi.

Erken seçimin tartışıldığı şu günlerde, İktidar Partisi ile Ana Muhalefet partisini karşı karşıya getiren atışmayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin iddiaları ateşledi. Özhaseki, Keşan’da düzenlenen “Gönül Belediyeciliği Trakya Buluşması” toplantısında yaptığı konuşmada, “Bakıyorum doğru dürüst ne Ankara’da ne İstanbul’da ne İzmir’de daha taş üzerine taş koyduklarını görmedik. Aldıkları sabıkalı elemanlarının da dosyası bize yağıyor.

“Kuşadası, Antalya, Muratpaşa, Manavgat, Maltepe, Kozan, Dikili’deki ne kadar Militan, Hırsız, Sicili Bozuk, Tacizci adam varsa işbaşına gelmiş. Bunların dosyaları yağıyor akşama kadar. Bir çok belediye başkanları hala görevden alınıyor. Ama bizim CHP’nin taktiği hep aynı.   Yolsuzluk yaparsanız gün gelir yakanızdan toplarlar” diye konuştu.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Özhaseki’nin CHP’li belediyelere yönelik iddialarına tepki gösterdi. Torun, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Senaryosu Saray’da yazılan bu çamur tiyatrosunun, kendilerinden başka seyirci çekmediği açıktır. Tarih bu günleri, ‘Saray iktidarının son çırpınışları’ olarak yazacaktır” diye konuştu.

Ancak, CHP’li Torun’un bu iddialarına Özhaseki bu kez twitter üzerinden cevap verdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, cevabi tweetinde, “Partinizdeki taciz, tecavüz ve yolsuzluk iddialarına neden cevap vermiyorsunuz” ifadesini kullandı. Özhaseki, mesajının devamında ise, “Yalova’da, Ceyhan’da, Menemen’de, Maltepe’de, Didim’de, Dikili’de, Muratpaşa’da, Ankara Belko’da, Kuşadası’nda ne oldu?” sorusunu yöneltti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!