Reklamı Geç
Acil Yetiş
Aydın
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Uluslararası Sağlık Hizmeti Vermesi Planlanan Diş Merkezi Hizmete Başlıyor

Uluslararası Sağlık Hizmeti Vermesi Planlanan Diş Merkezi Hizmete Başlıyor
Kuşadası’nda Diş Hekimliği Fakültesine bağlı GEKA işbirliği ile uluslararası sağlık hizmeti vermesi planlanan diş merkezi hizmete başlıyor.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Adnan Menderes Üniversitesi'nin (ADÜ) Kuşadası yerleşkesinde, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından desteklenen Tatil ve Sağlık Turizmi için açılan ‘ Uluslararası Diş Sağlığı Merkezi “ International Dent Care (IDC), yeniden hizmete giriyor. 

Aydın İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Ön ruhsat süreçleri tamamlanan merkezin hizmete girmesi için yapılan düzenlemeler tamamlanmıştır. Sayın Bakanımızın tensipleri ve Sayın Valimizin talimatlarıyla İl Sağlık Müdürlüğümüzce ön izin süreçleri yeniden planlanarak onayı alınmıştır.

Bu sayede ilimize ve ülkemize sağlık turizmi alanında önemli katkılar sağlayacak olan tesisin açılışı İl Sağlık Müdürlüğümüzün girişimleriyle sağlanmış olup 1200 metrekarelik kapalı alana sahip 6 diş ünitesi, ameliyathaneleri olan, ileri teknoloji dental tomografi, panaromik ve periapikal röntgen cihazları, diş protez laboratuvarı alt yapısına sahip tesiste implant cerrahisi ve protetik üst yapısı, kök kanal tedavisi, diş beyazlatması ve estetik diş hekimliği tedavileri hizmetleri verilecektir. İlimize ve ülkemize hayırlı olsun denildi.

HEDEF DİŞ TURİZMİ

Sağlık turizminde bir marka olmak isteyen ADÜ İnternational Dent Care (IDC) , yabancı turistlere hizmet vermek üzere 1200 metrekarelik alanda kuruldu. Türkiye'de devlet üniversiteleri içinde sağlık turizmine yatırım yapan ilk üniversite olarak biliniyor. 

Diş Sağlığı Merkezinde yapılan başarılı uygulamalarla, yabancı turistlere Kuşadası’nın diş tedavisi alanında cazibe merkezi haline getirilmesi hedefleniyor. Diş sağlığı hizmetleri arasında implant cerrahisi ve protetik üst yapısı, kök kanal tedavisi, diş beyazlatması ve estetik diş hekimliği tedavileri yer alıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!