Reklamı Geç
Acil Yetiş
Aydın
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Şüpheli 8 Kişi Adliyeye Sevk Edildi!

Şüpheli 8 Kişi Adliyeye Sevk Edildi!
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde "ihaleye fesat karıştırmak", "resmi belgede sahtecilik" ve "rüşvet" suçlamasıyla gözaltına alınan Kuşadası Belediyesinin 6 personeli ve 2 şirket yetkilisi adliyeye sevk edildi.

Kuşadası Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 4 Ekim'de gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, Kuşadası Adliyesi'ne sevk edildi. 
NE OLMUŞTU?
Kuşadası Belediyesinde geçen yıl yapılan bir ihaleye yönelik İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulunun yaptığı incelemenin ardından açığa alınan 6 belediye çalışanı ile ihaleyi alan şirketin 2 yetkilisi hakkında "rüşvet", "ihaleye fesat karıştırmak" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlamasıyla yakalama kararı çıkarılmıştı. 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, o dönem belediyenin eski fen işleri müdür vekili Fatma Ç., İnşaat Mühendisi Demet Ş., İş makinası operatörü Kaan C., Bilgisayar teknikeri Emre T., Maden mühendisi Kartal K. ve Fen işleri memuru Murat A. ile ihaleyi alan şirket yetkilileri Turan B. ve Zana B. adreslerine düzenlenen operasyonla gözaltına alınmıştı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!