Reklamı Geç
Acil Yetiş
Aydın
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Med Cruise'un Yayınladığı Filmde Kuşadası'da Yer Aldı

Akdeniz Kruvaziyer Limanları Birliği MedCruise kampanyasında Ege ve Akdeniz bölgesinin kültürünü filme aldı. Yayınlanan film'de UNESCO Dünya geçiçi miras listesine giren Kuşadası'nın tarihi Güvercinada Kalesi de yer aldı.

Türkiye kruvaziyer sektörü 2013'te 1530 gemi ve 2 milyon 259 bin yolcu ile rekor kırmıştı. 2020 yılına büyük umutlarla giren Türk limanları, sezonu salgın nedeniyle kruvaziyer operatörlerinin tüm ülkelerde seferlerini durdurması nedeniyle 5 gemi ve 1824 yolcu ile kapattı.

31 ülkede 140 limanı ve 34 kurumsal üyeyi temsil eden dünyanın en büyük kruvaziyer limanlar örgütü Akdeniz Kruvaziyer Limanları Birliğinin (MedCruise), Ege, Akdeniz, Karadeniz, Adriyatik Denizi, Kızıldeniz ve Yakın Atlantik'te kruvaziyer sektörünü tanıtmak için sürdürdüğü pazarlama kampanyasının bir parçası olarak Ege ve Akdeniz kültürüne ışık tutan bir video yayınladı.

FİLME ÇEKİLDİ KUŞADASI'DA YER ALDI

#Fullyinspiring hashtag'i kullanılarak paylaşılan video'nun başlangıç ​​noktası olarak limanların önemini gösteriyor.

Son derece şaşırtıcı olan hashtag ile paylaşılan ve öne çıkan özellikler arasında Yunanistan'ın Selanik kentinde ki Antik Roma Amfi tiyatrosu, İspanya'nın Valensiya kentindeki Sanat ve Bilim Şehri, UNESCO Dünya Mirası geçiçi listesine alınan Kuşadası Tarihi Güvercinada Kalesi, Efes, Antalya, Bodrum ve Fransa'nın Monaco şehri yer alıyor. 

2021'de #CruiseTheMed hashtag'i altında, toplamda beş video var.

MedCruise Pazarlama Direktörü Maria Cano, “MedCruise , artık kruvaziyer endüstrisini destekleme zamanının her zamankinden daha fazla olduğuna inanıyor; Yenilik yapma zamanı ve kutunun dışında düşünme zamanı olduğunu biliyoruz. 

Zor zamanlarda yeni ve olumlu fikirlere ihtiyaç vardır. Bu yeni çevrimiçi pazarlama stratejisi bu yeni çağa yanıt veriyor. MedCruise, üyelerine ve sektöre en iyiyi vermeye devam etmek için yaratır, uyarlar ve yenilikler yapar.

Kampanya, Birliğin tüketici pazarına büyük yatırım yaptığı ilk kampanyadır dedi. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!