Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kuşadası’ndaki kumpasçıların medya ayağı deşifre oluyor!


Kuşadası’ndaki kumpasçıların medya ayağı deşifre oluyor!
Kuşadası Belediyesi’ne yönelik sahte hesaplardan gerçek dışı paylaşımlar yapan şahıslar deşifre olmaya başladı. Kumpas organizasyonun sosyal medya ayağının Yusuf Arslan isimli şahıs tarafından organize edildiği ve bir sahte hesabın Arslan tarafından kullanıldığı iddia edildi. Kuşadası Belediyesi’nin elde edilen teknik veriler ile birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi bürokratlarına yönelik iftira ve hakaret içerikli paylaşımların yapıldığı sahte sosyal medya hesaplarıyla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Kumpas organizasyonunun sosyal medya ayağında Yusuf Arslan isimli şahsın kullanıldığı, Arslan tarafından bir sahte sosyal medya hesabının kontrol edilerek paylaşım yapıldığı öne sürüldü.

Kuşadası Belediyesi’nin tespit edilen teknik veriler ile birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Öte yandan, medya kumpas organizasyonunun İzmir ve Aydın’dan da desteklendiği gelen bilgiler arasında.

Kaynak: haberaydin.com

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!