Aydın
16 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kuşadası'ndaki Cinayetin Sırrı Çözüldü!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde aracında av tüfeği ile vurulmuş halde cansız bedeni bulunan Ali Gülmüş'ün, borcunu ödemediği için infaz edildiği ortaya çıktı. Gülmüş'ü öldüren C.C’nin yanı sıra 2 kişi tutuklandı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesine bağlı Kirazlı Mahallesi Hasıraltı mevkiinde geçtiğimiz 21 Şubat'ta Ali Gülmüş, otomobil içinde göğüs bölgesinden silahla vurulmuş halde bulundu. Olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlenen Gülmüş'ün öldürülmesiyle ilgili Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı araştırmada; Ali Gülmüş'ün kiralık araç ile Kuşadası'nda aralarında alacak verecek meselesi bulunan C.C ve V.K ile buluştuğu, Gülmüş'ün N.B'ye borcunu ödemediğinden dolayı tartışma çıktığı ve C.C tarafından av tüfeği ile vurulduğu tespit edildi.
3 KİŞİ TUTUKLANDI
Jandarma ekiplerinin derinleştirdiği soruşturma kapsamımda N.B, C.C, V.K, M.A.Ö, K.D, A.G, R.T, H.İ.P, Z.A, F.T ve B.Ö yakalandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada; tabanca, metamfetamin uyuşturucu, çok sayıda av tüfeği fişeği ele geçirildi. Cinayetle ilgili C.C, V.K ve N.B tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 7 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!