Aydın
16 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kuşadası'nda ülkücüler kahvaltıda buluştu

Kuşadası'nda ülkücüler kahvaltıda buluştu
Kuşadası'nda bir dönem Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan ve aynı zamanda Erzurumlular Dernek Başkanı olan Ömer Yakut'un düzenlediği kahvaltıda bir araya gelen geçmiş dönem ülkü ocakları başkanları, 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Önceki dönem Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Yakut'un düzenlediği kahvaltıda bir araya gelen geçmiş dönem ülkü ocakları başkanları, teşkilat mensupları, MHP yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz, Ak Parti Kuşadası Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Gökçe ve çok sayıda partilinin katıldığı programda birlik ve beraberlik mesajı verildi. 

Ömer Yakut, sohbet havasında, kaynaşma ortamı sağlaması amacıyla düzenledikleri program için katılımcılara teşekkür etti.

Kahvaltıda konuşma yapan önceki başkanlardan Burakhan Taşdemir, kahvaltıya katılan katılımcılara teşekkür ederek, 2024 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimleri Cumhur İttifakının kazanacağını iddia etti. Taşdemir sözlerine şöyle devam etti; "Önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan Belediye seçimleri için Cumhur ittifakı paydaşı olan partimiz ve AK Parti il ilçe teşkilatları kapılarını kendisine güvenen adaylara açtığı malumumuzdur. Bu bağlamda Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli bey'in liderliğinde MHP Genel merkezimiz ,  AK Parti Genel merkezi , Cumhur ittifakı paydaşları olan siyasi partilerin Genel Merkezleri ve il , ilçe teşkilatları ile aday olarak belirleyeceği her ismi kendi adayımız bilerek , muvaffak olacağımıza, Kuşadalı hemşehrilerimizin artık hakkettiği hizmetlere kavuşma arzusu ile teveccüh göstereceğine yürekten inandığımız ve tek yürek olup çalışacağımız seçimlerde; Fikirde hür emirde robot olmak şiarı ile yetişmiş neferler olarak , en doğru kararı Genel merkezimizin vereceği bilinciyle, Milliyetçi Ülkücü Hareketin içinden yetişmiş çeşitli kademelerinde görev almış,  taşın altına elini değil gövdesini koymuş biri olan sayın Mustafa Gökçe'nin aday adaylığını tebrik ediyor , gönlümüzün kendisinden yana olduğunu bildiriyoruz." dedi.

Kahvaltıda konuşma yapan Ak Parti Kuşadası Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Gökçe, "Çıktığımız bu yolda yanımızda olan, bize yol arkadaşı olan her bir ülkücü kardeşime destekleri ve samimiyetleri için şükranlarımı sunuyorum. Sizlerle birlikte bu yolu yürüyor olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Cumhur İttifakı olarak biz biriz, beraberiz." ifadelerini kullandı. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!