Reklamı Geç
Acil Yetiş
Aydın
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kuşadası Zafer Partisi yönetiminden toplu istifa!

Kuşadası Zafer Partisi yönetiminden toplu istifa!
Zafer Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Hüseyin Dalar Dayıoğlu ile 16 ilçe yönetim kurulu üyesi ve yaklaşık 100 parti üyesi partiden istifa etti.

İstifa kararını yayınladıkları yazılı açıklama ile duyuran Hüseyin Dalar Dayıoğlu, Zafer Partisi Kuşadası kurucu başkanlığı görevini bugüne kadar layıkıyla yürüttüğünü ifade etti. Gelinen son noktada istifa kararı almaya mecbur bırakıldıklarını söyleyen Dayıoğlu yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi;

"İki yıldır kurucu üyelik şerefine eriştiğimiz büyük dava adamı Sayın prof. Dr. Ümit Özdağ'ın yol arkadaşlığına çıktığımız Zafer partisi ilçe yönetimi olarak görevimizden istifa etmiş bulunmaktayız. Bu süreçte yanımızda olan bize destek veren herkese teşekkür ederiz. 

Türkiye'de Zafer partisi teşkilatlarında örnek olarak gösterilen Kuşadası ilçe yönetimi Aydın il başkanı Mustafa Tunca'nın ve yanındaki bir kaç kişinin aşağılayıcı, dışlayıcı, iftira ve hakaret dolu kibirli, çocuksu ve asla birleştirici olamayacak tavırlarından dolayı görevimizden ayrılmış bulunmaktayız."

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!