Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kuşadası Polisi Suçlulara Göz Açtırmıyor

Kuşadası Polisi Suçlulara Göz Açtırmıyor
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde şüphe üzerine durdurulan şahısın üzerinden uyuşturucu ve silah çıktı. Başka bir operasyonda ise otomobil çalan şahıs kısa sürede kıskıvrak yakalandı.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Camiatik Mahallesi üzerinde bir kişiden şüphelendi. Dakikalarca şüpheliyi takip eden ekipler sokak üzerinde şahsı durdurdu. Yapılan üst aramasında şüpheliden 22.67 gram metamfetamin uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Yapılan kimlik sorgulamasında ise şüphelinin V.A, olduğu ayrıca Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme ve Mala Zarar Verme suçlarından arandığı tespit edildi. Şüpheli devriye ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki yasal işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen V.A. mahkemece tutuklandı. 

ÇALINTI OTOMOBİL BULUNDU
Bu arada Kadınlar Denizi Mahallesi’nde bir otomobilin çalındığı ihbarını alan ekipler olay yerine gelerek incelemelere başladı. Çalınan otomobili kameralar yardımıyla dakika dakika takip eden polis, otomobilin Söke ilçesine bağlı Bağarası Mahallesi’ne gittiğini tespit etti. Söke emniyeti ile irtibata geçen Kuşadası polisi bu sırada otomobilin Kuşadası’na tekrar döndüğünü belirledi. Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde otomobili durduran ekipler, sürücü E.F.’yi gözaltına aldı. Gerekli çalışmaların ardından otomobil sahibine teslim edildi. Mahkemeye çıkarılan E.F., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!