Reklamı Geç
Acil Yetiş
Aydın
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kuşadası Önceki Belediye Başkanı Özer Kayalı'ya Silahlı Saldırı!

Kuşadası Önceki Belediye Başkanı Özer Kayalı'ya Silahlı Saldırı!
Aydın Kuşadası'nda CHP'li önceki belediye başkanı Özer Kayalı, yemek yediği restoranda çalışan garson C.B. tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Olay saat 14:30 sıralarında Davutlar Orhangazi caddesi üzerinde bulunan bir restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, önceki Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, sık sık gittiği Davutlar sahilindeki Sarmaşık isimli restoranda bir arkadaşı ile buluştu. Restoranda yaklaşık 1 yıldır çalışan C.B. isimli garson, içeride patronu ve çalışma arkadaşlarıyla öğle yemeği yerken dışarı çıkarak Kayalı ve arkadaşına çay servisi yaptı. Daha sonra geri dönen C.B. öğle yemeğine devam etti. Çaylarını bitiren Kayalı ile arkadaşı restorandan ayrılmak üzere hareketlendi. Bu sırada dışarı çıkan C.B. bilinmeyen bir nedenle belindeki silahı çekerek Özer Kayalı’ya 6 el ateş etti. Mermilerden iki tanesi Özer Kayalı’nın bacağına isabet ederken, saldırgan C.B. olay yerinden hızla uzaklaştı.

Bacağından aldığı yaralar nedeniyle kanlar içinde yere yığılan Özer Kayalı’ya ilk müdahaleyi olay yerine çağrılan Acil Servis ekibi yaptı ve Kayalı ambulansla önce Söke Devlet Hastanesi’ne götürüldü, ardından Aydın’daki özel bir hastaneye sevk edildi. Kayalı ameliyata alınırken, Kuşadası Polisi kaçak saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Restoranın işletmecisi olan eski Belediye Meclisi Üyesi Ferah Sürekçi’nin eşi eski CHP yöneticisi Ali Sürekçi şoke olduklarını belirterek olayı şöyle anlattı: “Yanımızda 1 yıldır çalışan garson C.B. ve diğer çalışma arkadaşlarımızla birlikte içeride öğle yemeği yiyorduk. Sayın Özer Kayalı geldi ve kendisini bekleyen arkadaşının yanına gitti. C.B. dışarı çıkarak onlara çay servisi yaptı ve geri dönerek yemeğe devam etti. Daha sonra çayları biten Özer Kayalı ile arkadaşı restorandan ayrılmak için hareketlendi. Bu esnada bize rahatsız olmamamızı, yemeğimize devam etmemizi söyledi. C.B. onları uğurlamak için dışarı çıktı. Daha sonra art arda silah sesleri duyduk. Olayın şaşkınlığı ile dışarı çıktığımızda C.B’ yi kaçarken gördük. Bu olay neden gerçekleşti, nasıl böyle bir olay oldu aklımız almıyor.”

"SALDIRGAN 7 SAAT SONRA YAKALANDI"
Silahlı saldırının ardından olay yerinden hızla kaçan C.B’nin yakalanması için bütün imkanlarını seferber ederek geniş çaplı operasyon başlatan Kuşadası Polisi 7 saatlik sıkı çalışmanın sonunda zanlıyı yakalamayı başardı. Olayda kullandığı silahla birlikte yakalanan zanlı C.B gözaltına alınırken, yarın mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!