Reklamı Geç
Acil Yetiş
Aydın
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kuşadası Belediyesi’ne İlk 21B Faturası İcra’dan Geldi!

Kuşadası Belediyesi’ne İlk 21B Faturası İcra’dan Geldi!
Kuşadası Belediyesi’nin 21B kapsamında yaptığı araç kiralama ihalesine davet etmediği Doğukan Turizm, ödenmeyen hizmet bedelleri için icraya başvurdu.

İzmir merkezli Şirket , 2020 yılına ait kasım ayı farklı ile aralık ayına ait yaklaşık 400 bin liralık faturanın yasal faiziyle birlikte ödenmesini talep etti. Doğukan Turizm’e aylık ortalama 327 bin lira civarında fatura öderken aynı hizmeti "1 milyon 166 bin lira" bedelle İstanbullu Uzman Personel Destek Hizmetleri Ltd. Şti’ne veren Kuşadası Belediyesi’nin bu yasal girişim sonrasında uzlaşma talep ettiği belirtildi.

Doğukan Turizm Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Turan, geçmişte de ödemelerde aksamalar yaşandığını, ancak hiçbir zaman yasal yollara başvurmadıklarını söyledi. Erkan Turan, “Yılbaşına kadar Kuşadası Belediyesi ile aramızda iyi niyet esasına görü süren bir işbirliği vardı. Geçmişte de benzer durumlar yaşadık ama hep sabırla bekledik. Aralık sonunda yapılan ihaleye resmi başvurularımıza rağmen kabul edilmedik. Bize neden bile bildirilmedi. Son fatura için de kendilerini uyarmaya çalıştık. Ancak buna bile cevap alamadık.  Çaresiz olarak yasal yollara başvurduk. Konu artık avukatlarda” diye konuştu.

Doğukan Turizm’in kalan alacağı için icraya başvurması nedeniyle Kuşadası Belediyesi ödenmeyen faturaya ek olarak icra masrafları, vekalet ücreti, faiz gibi giderler nedeniyle ek bir maliyetle karşı karşıya kalmış oldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!