Aydın
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kuşadalı Hayırsever Kadın Diyaliz Merkezi İçin 3 Buçuk Milyon Lira Bağışladı!

Kuşadalı Hayırsever Kadın Diyaliz Merkezi İçin 3 Buçuk Milyon Lira Bağışladı!
Aydın Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü ve hayırsever Adviye Acun arasında, Kuşadası Devlet Hastanesi'nde yapılacak olan diyaliz merkezi için imza töreni gerçekleştirildi. Vali Aksoy, diyaliz merkezi yapımı için 3.5 milyon liralık katkı sağlayan Adviye Acun'a teşekkür etti.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde daha önce bağışlarıyla denizcilik lisesi yaptıran hayırsever Adviye Acun, bir kez daha gönülleri fethetti. Acun, Kuşadası Devlet Hastanesi bitişiğine diyaliz merkezi yapılması için 3.5 milyon liralık bir bağış gerçekleştirdi. Aydın Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü ve Adviye Acun arasında bağışa dair imzalar atıldı.

Açılacak diyaliz merkezinin 25 yatak kapasiteli olacağını belirten Vali Aksoy, "Bölgede ihtiyacı olan hastalarımıza önemli bir hizmet sunulmuş olacak. Hem kendi vatandaşlarımıza hem de turistlere hizmet sunacak. Ben değerli hayırseverimize çok teşekkür ediyorum böyle bir konuda bizlere destek oldukları için. Hayırseverimiz Adviye Acun hanımefendiyi örnek davrınışından dolayı tebrik ediyorum. Sürecin olgunlaşmasını sağlayan herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"BEYİM ÇOK İSTİYORDU"
Bağış yaptığı için çok mutlu olduğunu söyleyen hayırsaver Adviye Acun, "Çok rahatladım bugün. Çok şükür Allah'ıma, beyim çok istiyordu, onun dediğini yaptım çok şükür. Bundan 4 sene evvel de Kuşadası'nda denizcilik lisesi yapmıştık. Allah onu gösterdi, inşallah bunu da gösterir" diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!