Reklamı Geç
Acil Yetiş
Aydın
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

"Gönülleri Bizde, Nüfusu CHP'de Olan Arkadaşlarımız Var"

"Gönülleri Bizde, Nüfusu CHP'de Olan Arkadaşlarımız Var"
CHP Aydın Önceki İl Başkanı Avukat Barkan Kalınomuz, Aydın ve ilçelerinde çok sayıda vatandaşın, Muharrem İnce'nin kuracağı partiye katılmak için hazır olduklarını söyledi.

CHP Aydın önceki İl Başkanı Avukat Barkan Kalınomuz, CHP'nin izlediği politikalardan ve mevcut durumdan rahatsız olan çok sayıda partilinin, Muharrem İnce'nin parti kurmasını beklediğini ifade etti. Kalınomuz, "Parti kurulduğu gün ne kadar çok istifa olacağını göreceksiniz" dedi.

"RAHATSIZLIK DUYDUKLARINI BİLİYORUZ"
Muharrem İnce'nin, 'Bin Günde Memleket Hareketi' kampanyasını Aydın'da başlatan isim olan Kalınomuz, "Aydın'da ve ilçelerinde, Muharrem İnce'nin saflarına katılacak çok arkadaşımız var. Parti kurulduğu gün ne kadar çok istifa olacağını göreceksiniz. Bir çok insanın CHP'deki mevcut durumdan rahatsızlık duyduğunu biliyoruz. Yakınları ya da kendi çabaları ile belediyelerde iş güç sahibi olmuş arkadaşlarımız var. Onlardan bu konuda bir etkinlik içerisinde olmasını da beklemiyoruz. Gönüllerinin bizde, ama nüfuslarının CHP olduğunu çok iyi biliyoruz. Onları da zor durumda bırakacak talep ve teklifte bulunmayız. İnsanların etniği en kutsal değerdir. Ekmek ve emek en yüce değerdir. Dolayısıyla onları zor durumda bırakabilecek bir şey yapmayız. Biz biliriz ki onlar bizimle beraber partinin içinde kalsalar bile büyük bir kısmı da kalmayacaktır, ondan da eminim" diye konuştu.

"DOĞRU BİR İSTİFA"
CHP Genel Başkanı Başdanışmanı ekonomist Prof. Dr. Mehmet Hasan Eken'in istifası hakkında da konuşan Kalınomuz, "Toplantıda konuşulanları ben de duydum. AK Parti'nin ekonomik politikaları bir bütün olarak değerlendirilmeli ve Ali Babacan ayrımı gözetilmeden eleştirilmelidir. Doğru ve geç kalınmış bir istifa" ifadelerini kullandı.

"NEDEN OLMASIN?"
Eken'in, Muharrem İnce'nin kuracağı partiye katılacağına yönelik iddiaları değerlendiren Kalınomuz, "Bu konu hakkında bir bilgim yok. Tabii ki geçebilir. Sosyal demokrat olan, Atatürk çizgisinde olan herkesin Muharrem İnce'nin kuracağı partinin içerisinde yeri olacağını zaten sayın Genel Başkanım ifade etmişti. Hocamız da Atatürk çizgisinde olan bir abimiz. Neden olmasın? Bu parti içerisinde görev alabilir" dedi.

İsmail Gürel

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!