Reklamı Geç
Acil Yetiş
Aydın
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Ergün Poyraz Saldırısında 5 Tutuklama!

Kuşadası Adliyesi’nde hakim karşısına çıkan Ergün Poyraz saldırısının şüphelilerinde 5’i tutuklanırken 1 kişi de serbest bırakıldı.

Yazar Ergün Poyraz’ın 11 Nisan’da Davutlar Mahallesi’ndeki evinin önünde darp edilmesine ilişkin gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden R.A, sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken T.B, Z.B, S.B, R.B. ve V.Ç. tutuklandı. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nde tedavisi tamamlanan yazar Ergün Poyraz ise taburcu edildi.

NE OLMUŞTU?
Yazar Ergün Poyraz, 11 Nisan’da Davutlar Mahallesi’ndeki evinin önünde darp edilmiş, polis olaya ilişkin altı şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden kardeş olan T.B. ve Z.B’nin ilçede faaliyet gösteren bir inşaat firmasının sahibi olduğu belirtilmişti. Yazar Ergün Poyraz, saldırının arkasında Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in olduğunu iddia ederken, Başkan Günel ise Ergün Poyraz hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorumlar

  • yorum avatar
    Lütfü Keçeli̇oğlu
    16-04-2022 07:44

    VAHİM DAYAK SONUNDA CEZA EVİNE KONULAN ŞÜPHELİLERİN BELEDİYEDEN ALDIĞI VEYA SÖZLEŞME İLE YAPTIKLARI İŞLER İPTAL EDİLMELİDİR....

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!