Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Cinayet olup olmadığını Adli Tıp Kurumu söyleyecek!


Cinayet olup olmadığını Adli Tıp Kurumu söyleyecek!
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 2 yıl önce otomobil sürücüsü Görkem Efekan Culum (25), motosiklet sürücüsü Yusuf Kaya'ya çarparak ölümüne neden olmuştu. Kolundaki alçı ile araç kullanmasıyla alakalı hazırlanan rapor İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na gönderildi.

O gün Culum'un olay yerinde çekilmiş fotoğrafı davanın seyrini değiştirecek. Kuşadası 4. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından verilen karar sonrası olay yeri fotoğrafları ve sürünün kolundaki alçı ile kullandığı ilaçlarla ilgili hazırlanacak ve rapor kaza mı cinayet mi belirlenecek. Kaza, 20 Eylül 2021'de Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Culum, iddiaya göre kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti ve önce kaldırıma sonra da Yusuf Kaya'nın (37) kullandığı motosiklete çarptı. Ağır yaralanan Kaya, kaldırıldığı hastanede 8 gün sonra hayatını kaybetti.

Culum ifadesinde, "Bir aracı sollamak isterken taşa çarptım. Direksiyon kilitlendiği için motosiklet sürücüsüne nasıl çarptığımı hatırlamıyorum. Başında kask yoktu" demişti. 'Sağ eli atelle sarılıyken uyuşukluk yapan ağrı kesici hap ile araç kullanmak ölüme davetiye çıkarmak' diyen avukat Turbay "Sürücü bu fotoğraflarla adeta kendi kendini ihbar ediyor" ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!