Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

CHP'li Kuşadası Belediyesi'nde "Liyakat Atamaları" Devam Ediyor!

CHP'li Kuşadası Belediyesi'nde "Liyakat Atamaları" Devam Ediyor!
Kuşadası Belediyesi'nde geçtiğimiz Şubat ayı itibarı ile Park Bahçeler Müdürlüğü'ne vekil olarak atanan Cem Özgür Demirci görevden alınarak yerine Dış İlişkiler Müdürlüğü'nden sorumlu müdür Özge Önderoğlu Akkuyu vekil olarak atandı. Sürekli liyakat naraları atan CHP'li belediyede böylece iki ayrı kişi 4 farklı birimden sorumlu oldu.

Başkan Ömer Günel’in göreve gelmesinin ardından yeni bir kurumsallaşma sürecine giren Kuşadası Belediyesi’nde liyakat ve performans ilkesi doğrultusunda gerçekleşen atamalar devam ediyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında, Kadro rotasyonu kapsamında liyakat ve performansa dayalı olarak yapılan atamalarla Kuşadası Belediyesi’nin altı müdürlüğüne yeni isimler getirimiş, Bunlardan Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne ise Cem Özgür Demirci Müdür vekili olarak atanmıştı. Ancak henüz bir ay bile dolmadan, Bilgi İşlem müdürlüğü'nde olduğu gibi Cem Özgür Demirci de iddialara göre görevden alındı. 

Yapılan düzenleme ile Kuşadası Belediyesi'nin resmi internet sitesinde Park Bahçeler Müdürlüğü'ne, aynı zamanda Dış İlişkiler Müdürlüğü'nde müdür olarak görev yapan Özge Önderoğlu Akkuyu vekil olarak atandı. Böylece 2021 yılının ilk aylarında altı yeni atamanın yanı sıra iki birimde art arda isimler değiştirilmiş oldu. 

Öte yandan sürekli liyakat vurgusu yapan CHP'li belediyelerdeki skandal görevlendirmelerin bitmediği bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu. Daha önce İşletme ve İştirakler Müdürü ve Destek Hizmetleri Müdürü'nün aynı kişi olduğu ortaya çıkmasından sonra, Bu kez de hem Dış İlişkiler Müdürlüğü hem de Park Bahçeler Müdürlüğü'ne vekil olarak atanan isminde aynı olması, CHP'nin liyakat vurgusundan uzak ve samimi olmadığını göstermiş oldu. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorumlar

  • yorum avatar
    Mehmet
    01-04-2021 21:03

    Başkan piyasayı görüyormu yada görmek mi istemiyor, oy zamani gelirsiniz siz kapiya...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!