Aydın
19 Eylül, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

CHP'li eski belediye başkanı AK Parti'den aday adayı oldu

CHP'li eski belediye başkanı AK Parti'den aday adayı oldu
Kuşadası'nda 2009-2014 yıllarında CHP'den belediye başkanı seçilen Mehmet Esat Altungün, AK Parti İlçe Başkanlığına gelerek AK Parti'den belediye başkanlığı aday adaylık başvurusunda bulundu.

9 Kasım 2018 yılında AK Parti'ye üye olan ve bu süreçte AK Parti'nin bir neferi olarak çalışan Esat Altungün AK Parti ilçe binası önünde kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı, salona sığmayınca bina önünde başvurusunu yaptı.

İKTİDARIN GÜCÜ KUŞADASI'NDA HİSSEDİLECEK
Altungün, başvurusunu yapmadan önce partilere teşekkür konuşması yaptı. AK Parti Genel Merkezi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görev verilmesi ve Kuşadası halkının da seçmesi halinde, Kuşadası'nın iktidarın gücüyle hak ettiği en üst noktalara geleceğine inandığını dile getirdi. 23 yıldır ülkeyi yöneten güçlü bir iktidar partisi olduğunu, Kuşadası'nın sorunları iktidar partisinin tecrübesi ile gücü ve imkanları ile çözebileceğine inancı olduğunu söyledi.

KÜSKÜN CHP'LİLER DESTEK VERDİ
Konuşmasının sonunda ilçe yönetimi başta olmak üzere katılan ve kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Adaylık başvuru formunu AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz’e teslim ederken, destek verenler arasında küskün CHP'lilerin bir hayli fazla olduğu gözden kaçmadı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!