Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Çaldığı motosikletle kaza yaptı, Yakayı ele verdi!

Çaldığı motosikletle kaza yaptı, Yakayı ele verdi!
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde trafikte seyir halindeyken otomobile arkadan çarpan motosikletin çalıntı olduğu ortaya çıktı. Kazanın ardından polis tarafından gözaltına alınan motosiklet sürücüsü, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Aydın Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; M.Ç.B (29) yönetimindeki plakasız motosiklet, trafikte seyir halindeyken 06 BAT 811 plakalı B.C idaresindeki otomobile arkadan çarptı. İhbar üzerine kaza yerine gelen polis ekipleri motosiklet üzerinde sorgulama yaptı.

MOTOSİKLET ÇALINTI ÇIKTI
Yapılan sorgulamada, motosikletin çalıntı olduğu şase numarasından polis ekiplerinin motosiklet sahibi olan E.G'yi aramasından sonra ortaya çıktı.

'ÇALINDIĞINDAN HABERİM YOKTU'
Ekiplerin kendisine haber vermesinden sonra olay yerine gelen motosiklet sahibi E.G. şaşkınlığını gizleyemedi. Motosikletini Kuşadası AVM otoparkına bıraktığını belirten E.G. şunları söyledi; "Öğleden sonra 15:00 gibi motosikletimi çalıştığım yerdeki otoparka bıraktım, çalındığından haberim bile yoktu, polis aradı ve durumu izah edince bir anda şaşırdım ve buraya geldim binbir emekle ve zorlukla aldığım motosikletim kaza olmasaydı çalınacaktı" dedi.

TUTUKLANDI
Motosiklet sahibine teslim edilirken, suçüstü yakalanan M.Ç.B gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.Ç.B çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!