Reklamı Geç
Acil Yetiş
Aydın
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Aydın'da Bir Garip Müstehcen Dava!

Aydın'da Bir Garip Müstehcen Dava!
Aydın'da iki kız çocuğundan çıplak fotoğraf isteyip daha sonra şantajda bulunan 24 yaşındaki S.Ş hakim karşısına çıktı. Aile şikayetini geri çekince sanık da tahliye oldu.

Aydın'da bir Anadolu Lisesinde okuyan B.K ve Y.A isimli kız çocuklarının çıplak fotoğraflarını ve videolarını isteyen ve bunu sosyal medyada yaymakla tehdit eden S.Ş. ailenin şikayeti üzerine 6 ay önce gözaltına alındı. Mağdur B.K, karakolda verdiği ifadesinde "Benden çıplak resim ve video istedi. Aileme zarar vereceğini söyleyerek tehdit etti. Buluştuğumuzda göğsüme ve vücuduna dokundu" dedi. Mağdur Y.A ise, "Beni zorla öpmeye çalıştı. Göğsüme ve bacak arama dokundu. Yüzümü çevirirsem de zorla dokundu ve öptü. Instagram da erkeklerle konuştuğumu söylemekle tehdit etti" diye ifade verdi. Bu iddialar üzerine zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu. Hakkında açılan davanın duruşması ise Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapıldı.

"OLGUN GÖRÜNÜYORLARDI"
Duruşmada savunma yapan S.Ş. kızların 15 yaşından küçük olduğunu bilmediğini öne sürdü ve “İnstagram'da tanıştık. B.K'ya yaşını sordum 17’ye gireceğini söyledi. 14 olduğunu bilsem arkadaş olmazdım. B.K önce bana fotoğraf ve video yolladı. Benle arkadaşlığını kesmesin diye tehdit ettim. Y.A ile B.K sayesinde tanıştım. Onla da Kuş Cenneti parkında buluştuk. Ancak dokunmadım ve temasta bulunamadım. Kendi rızaları ile buluşmaya geldiler. 14 yaşında durmuyorlardı olgun görünüyorlardı” dedi.

Sanığın savunmasını tamamlamasının ardında söz alan kızlardan birinin babası, S.Ş’nin annesinin kendilerine çok yalvardığını, dayanamadıklarını ve bu nedenle şikayetlerinden vazgeçtiklerini bildirdi. Kararını açıklayan mahkeme heyeti de 6 aydır tutuklu bulunan sanığın tahliyesine karar verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!