Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Ak Partili Kuşadalı Gençlerden Sağlık Çalışanlarına Vefa

Ak Partili Kuşadalı Gençlerden Sağlık Çalışanlarına Vefa
Kuşadası AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, sağlık çalışanları adına hatıra ormanı oluşturdu.

Ak Partili gençler, Kuşadası'nda Yaylaköy Mahallesi'nde bulunan alanda, 100 fidanı toprakla buluşturdu. Fidan dikimi etkinliği mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı. 

Ak Parti Kuşadası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seyfullah Zeyrek, Pandemi dolayısıyla adete kahramanlık destanı yazan sağlık çalışanları için fidan dikimi gerçekleştirdiklerini söyledi. Sağlık çalışanlarına teşekkür etmek için böyle bir çalışma hayata geçirdiklerini ifade eden Zeyrek, "Kovid-19 salgını dolayısı ile büyük fedakarlık gösteren başta sağlık çalışanlarına ve emeği geçen sahada ki bütün ağabey ve kardeşlerimize teşekkür ediyor, hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarına Allah'tan rahmet dileriz" diye konuştu.

Etkinliğe destek veren AK Parti Kuşadası Kadın Kolları İlçe Başkanı Arzu Bayraktar ise sağlık çalışanlarına ve örnek davranışı sergileyen gençlere teşekkür etti.

Etkinliğe, AK Parti Kuşadası Gençlik Kolları Başkanı Seyfullah Zeyrek, Yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kuşadası Kadın Kolları İlçe Başkanı Arzu Bayraktar ve partili gençler katıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!