© Ajans Kuşadası 2020 | Her Hakkı Saklıdır.

Yazar Ergün Poyraz'a Evinin Önünde Saldırı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesi Davutlar Mahallesi'nde yaşayan yazar Ergün Poyraz, akşam saatlerinde evinin önünde üç kişinin saldırısına uğradı. Yaralanan Poyraz, hastaneye kaldırıldı.

Olay Kuşadası'na bağlı Davutlar Mahallesinde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre evinin önünde Ergün Poyraz’ı arayan bir kişi, park halindeki aracına çarptığını belirterek dışarıya çağırdı. Otomobilin başına giden Poyraz, aracını kontrol ettikten sonra bir hasar göremedi. Bu sırada iddiaya göre plakası belirlenemeyen bir otomobille gelen üç kişinin saldırısına uğradı. Darp edilen Poyraz yere yığılırken, saldırganlar ise kayıplara karıştı.
HASTANEYE KALDIRILDI
Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralanan Poyraz, olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık Ekiplerince Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulundu öğrenilen Poyraz’ın tedbir amaçlı olarak müşahede altına alındığı öğrenildi. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Poyraz, Ergenekon davasında yargılanmış, bir süre cezaevinde kalmıştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER