© Ajans Kuşadası 2020 | Her Hakkı Saklıdır.

Süvari'den Sarıgöz'e: "Leyleğin ömrü lak lak ile geçermiş"

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Süvari, sosyal medya üzerinden AKP Kuşadası İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz’e sert cevap verdi.

Süvari yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. 
“Kuşadası AKP İlçe başkanı Fatih Sarıgöz belirsiz periyotlarda ortaya çıkarak kendince partimize ve belediye başkanımıza sosyal medya üzerinden ayar vermeye çalışıyor. Sosyal medya paylaşımlarını bir eleştiri olarak gösterip açık ve net bir şekilde tehdit ediyor. Tıpkı kendisinden öncekiler ve öğretilerinde olduğu gibi. Sayın Fatih Sarıgöz siz kimsiniz. Adli yargı gücümüzüsünüz  yoksa kolluk kuvvetimi ? Biz bir gece ansızın kapınıza dayanırız tehditlerini henüz unutmadık. Şimdi siz gereğiniz yaparız gibi kendinizce korku yaratmaya çalışıyorsunuz. Fatih Sarıgöz siz sadece bir siyasi figürsünüz. Ve sizin asli göreviniz temsil ettiğiniz iktidarın hizmetlerini Kuşadası’na yansıtmak. Sizden öncekiler orman arazileri avına çıkmıştı. Siz şimdi neyin peşindesiniz çok merak ediyoruz. Siyasi olarak da Kuşadası’nın gelmiş geçmiş en başarısız ilçe başkanı ünvanını taşıdığınızı hatırlatmak isteriz. Ucundan laf olsun diye eleştirdiğiniz sözde devlete posta koymaya çalışan İYİ parti adayı Behçet Alp ile sırf Ömer Günel düşmanlığı üzerine 2024 yerel seçimlerinde gizli bir ittifak kurdunuz. 
Sonuç ne oldu…? 
2019 seçimlerinde partinizin oy oranı olan % 40’ı , 2024 seçimlerinde % 13'e düşürdünüz… 26.754 oydan 9.639 oya düştünüz. Bu siyasi utancı silmek için çalışacağınıza kalkmış 5.5 yıldır bu kenti başarı ile yöneten Belediye Başkanını asılsız suçlarla itham ediyor yetmiyor birde üstüne tehdit ediyorsunuz.
Siz önce kendi partililerinize bunun hesabını verin
Bakın sizin gizli siyasi ittifak ortağınız İYİ partili BEHÇET ALP tüm Kuşadası’na YALAKA diyerek hakaret etti. Siz Kuşadası AKP ilçe başkanı olarak hemşehrilerinize hakaret eden kişiden hesap sorun. 
BİTTİMİ BİTMEZ…
Siz önce yangın yerine çevirdiğiniz ülkenin hesabını verin.
Çocuklarımız yeni bir müfredat kabusunuz içinde yeni eğitim öğretim dönemine başlayacak. Anne Babalar çocuklarına defter kalem bile alamıyor. Boyunları büktünüz. İktidarınız gençlerimizin geleceğini çaldı. Siz önce bunun hesabını verin.
İktidar tarafından parsel parsel satılan hazine arazilerinin hesabını verin. 
Hülle ile sattığınız hazine arazilerinden doğan, Kuşadası halkının hakkı olan ama iktidarınız tarafından gasp edilen gelirinin hesabını verin.
Kamu ihalelerinde partililerinizin nasıl aslan payını kaptığının hesabını verin.
Kuşadasının sahilinde tarihi hastahane binasını yıktınız yerine Kuşadası sahiline yakışmayan simsiyah hilkat garibesi bir bina diktiniz.Devlet hastanesi dökülürken hizmet edemezken hastalar doktor bulamazken, siz vatandaşın vergisini böyle çar çur ettiniz. Önce bunun hesabını verin. 
Çıkan orman yangınlarında neden yeterli sayıda yangın uçaklarının olmadığının hesabını verin.
Yıllardır yapılması beklenen ve artık trafiği kaldırmayan Davutlar ve Güzelçamlı Kuşadası karayollarının ne zaman yapılacağının tarihini verin.
DSİ'nin bir türlü islah edemediği balderesinin hesabını verin.
Gece karanlığa gömülen çevre yolunun hesabını verin.

Sayın AKP ilçe Başkanı Fatih Sarıgöz siz önce vatandaşa , Kuşadalılara vermeniz gereken hesabı bir verin… Siz bu hesaptan kaçtıkça biz vatandaş adına bunların hesabını tek tek soracağız.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER