© Ajans Kuşadası 2020 | Her Hakkı Saklıdır.

Şehit Polis Memuru Fuat Kaplan, Kabri Başında Anıldı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Şehit Polis Memuru Fuat Kaplan, şehadetinin 7. yıl dönümünde, ailesi, mesai arkadaşları ve sevenleri tarafından kabri başında anıldı.

Anma etkinliğine Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Karagöz, Sahil Güvenlik Kuşadası Karakol Komutanı Cihan Seymen, MHP İlçe Başkanı Murat İnan katıldı. 

"MEKANLARI CENNET OLSUN"

7 yıl önce, kimliğini sorduğu bir şüpheliyle aralarında çıkan boğuşmada kendi tabancasıyla vurularak şehit olan 14 yıllık polis memuru Fuat Kaplan için dualar edildi. Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, tarih boyunca bu cennet vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizin olduğunu söyleyerek, "Ülkemizi bölmeye, parçalamaya çalışanlar her zaman olmuştur. Bu ülkeyi korumak için canlarını feda eden tüm şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Görevi başında şehit olanların bulundukları boyutta görevlerine devam ettiklerine inanıyoruz. Bu mübarek günde tüm şehit ailelerine başsağlığı diliyorum" dedi.
Dua edilmesinin ardından Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, taziyeleri kabul etti.

Anma töreni'ne Kuşadası Ak parti ve Chp heyetinden kimsenin katılmaması ise dikkat çekti. Törene katılan vatandaşlar, şehide karşı büyük bir saygısızlık yaptıklarını ifade ederek  Ak parti ve Chp'yi kınadılar. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER