© Ajans Kuşadası 2020 | Her Hakkı Saklıdır.

Özdağ: Gençlere Oylar Zafer’e, Sığınmacılar Vatanlarına Diyerek Seslendi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Kuşadası’nı ziyaret etti. Sahil bandı üzerinde gençler ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Özdağ, “Oylar Zafer’e, Sığınmacılar Vatanlarına” diyerek fotoğraf çektirdi.

14 Mayıs'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Miletvekili Genel Seçim çalışmaları kapsamında Aydın ve ilçelerini ziyaret ettikten sonra Kuşadası'nda sahilde gençler ve vatandaşlarla bir araya gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, coşku ile karşılandı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Ümit Özdağ kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenlere kayıtsız kalmadı. Gençlerin arkadaşlarıyla internet üzerinden görüntülü görüşme yapan Özdağ, “Zafer Turizme şoförlük için iş başvurusunda bulunmuşsun, Afganistan’a götürecekmişsin milleti” dediğinde gençten "inşallah" cevabı aldı.

Atatürk meydanına geçerek burada vatandaşlarla buluşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili gençler değişimin öncü gücü sizlersiniz. Bazıları size Z kuşağı diyor ama alfabedeki herhangi bir harf sizi ifade etmiyor. Size en güzel çağrıyı yapan Mustafa Kemal Atatürk o da ‘ey Türk gençliği’ diyor. Biz de size Atatürk gibi sesleniyoruz. ‘ey Türk gençliği’ diyerek sesleniyoruz. Bu seçimde bir karar vermemiz gerekiyor. 14 Mayısta Türkiye bir karar verecek, Türkiye, artık Türkiye olarak kalsın mı yoksa bir göçmenistan mı olsun? Türkiye, Ortadoğu, Kafkaslar, Balkanlar arasında bir köprü olarak kalsın mı? Yoksa Ortadoğu'nun bir parçası haline mi gelsin. 13 milyon sığınmacı ve kaçak Türkiye'de kalmaya devam mı etsin? yoksa hepsi vatanlarına geri mi dönsün. Her yıl 11 milyon vermeye mi devam edelim yoksa artık herkes evine mi diyelim. Oy vereceğiniz bir tek aday ve parti var o da Sinan Oğan ve Zafer Partisidir” dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER