© Ajans Kuşadası 2020 | Her Hakkı Saklıdır.

Milli Park'a Komşu O İlçede Uçak Düştü!

Yunanistan'a bağlı Sisam (Samos) adasının Güzelçamlı Milli Park'a bakan ilçesi Paralia Potokaki açıklarında, 2 kişiyi taşıyan Cessna 172 tipi eğitim uçağı denize düştü.

Atina-Makedonya Haber Ajansının (AMNA) haberine göre, İsrail'den kalkan "Cessna 172" tipi özel uçak, Sisam Adası'na (Samos) gelirken 20:15 sıralarında Potokaki Pithagoriou yakınlarında denize düştü.

Olay yerine bir Sahil Güvenlik botu, bir balıkçı teknesi, bir Frontex botu ve bir Sivil Koruma helikopteri sevk edilirken, ilk bilgilere göre Sahil güvenlik ekiplerinin çalışmaları sonucu uçaktaki iki kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı. Bölgede düşen uçağa ait enkaz parçaları da bulundu.

İlk belirlemelere göre uçağın Sisam havaalanına yaklaştığı esnada bir sorunla karşılaştığı ve havada sallandıktan sonra suya düştüğü iddia edildi. Olay yerinde çalışmalar sürüyor.

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER