© Ajans Kuşadası 2020 | Her Hakkı Saklıdır.

Lüx Yat Emerald Azzurra ve Norwegian Jade Kuşadası'nda!

Aydın'ın Kuşadası ilçesi Ege Port limanına Bahama bayraklı 'Norwegian Jade ile Emerald Azzurra isimli iki kruvaziyer gemisi geldi.

Kuşadası Ege Port Limanı'na sabahın erken saatlerinde yanaşan gemilerden inen çoğunluğu ABD'li bin 114 turist  Efes ve Meryem Ana Evi turuna katılmak üzere otobüslerle limandan ayrıldı. Bir kısmı ise ilçe merkezinde kalıp, kafe ve restoranlarda oturdu, çarşıları dolaştı.

ORİENT VE GRAND BAZAR ESNAFI TEPKİLİ
Gemiden inen yolcuların otobüslerle doğrudan rehberler eşliğinde götürülerek alışverişe sokulmadığını belirten esnaflar yaşananlara tepki gösterdi. Uzun yıllardır çarşı esnafı olan İlyas Görer yaptığı açıklamada; "Biz sabah gelip hazırlık yapıyoruz bugünki rızkımızı kazanmak için saatlerce bekliyoruz ama otobüslerle yolcular çarşılara sokulmadan götürülüyor, Bir kısmı burada kalıyor o kalan kısmıda rehberler anlaşmalı oldukları yere götürüyorlar, onca esnafız 40 turistten 9 kişi tek bir yere girdi oda rehberin anlaştığı yer, yazık günah yıllardır söylüyoruz ama bir çare bulamadılar öğlen oldu daha burada hiç kimse siftah yapmadı" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER