© Ajans Kuşadası 2020 | Her Hakkı Saklıdır.

Kuşadasıspor yokuş aşağı devam ediyor!

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta zirve ortağı Karşıyaka, Kuşadasıspor'u kendi evinde 2-0 mağlup ederek üst üste 5. galibiyetini aldı. Kuşadasıspor 'un sahası bakımda olduğu için Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilen karşılaşmaya, İzmir ekibi binlerce taraftarının coşkulu desteğiyle çıktı.

Maçın 43. dakikasında İshak'ın golüyle öne geçen Karşıyaka, 73. dakikada Enes Nalbantoğlu'nun attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Bu zaferle birlikte Karşıyaka, ligde 5 yıl sonra 5'te 5 yaparak puanını 16'ya yükseltti ve namağlup unvanını sürdürdü. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmazken ligde bu sezon üst üste oynadığı 6’ncı maçını da kaybeden Kuşadasıspor ligin son sırasına demir attı.

Karşıyaka taraftarları, Tire'deki bu kritik maçta takımlarını yalnız bırakmadı. 5 bin kişilik maraton tribünü, Karşıyakalılar için ayrıldı.

"KUŞADASISPOR TARAFTARINDAN İLGİNÇ İSYAN"
Taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yaşatan Kuşadasıspor yönetimine sosyal medya da tepkiler artmaya başladı. Mağlubiyet sonrası bir Kuşadasıspor taraftarı tarafından yorumlanan maçta şu ifadelere yer verildi; 

"Bugün çıkan kadroya baktığımda ilk 11 de ki oyuncuların sadece 1 tanesi 10 maç üstü 11 başlamış. Diğerleri arasında değil 10 maç 11 başlamak sezon boyu 10 maç oynamış sadece 1 kişi var.. o da 3 kere 11 çıkmış.. diğerleri 5 maç altı. Yıllardır Kuşadasıspor'un Kuşadası'nın potansiyeline çok inanan biri olarak bu duruma düşülmesi beni hiç şaşırtmıyor. Sadece şaşıranlara şaşırıyorum. Sadece 5 sezon da üst üste ligler atlayabilecek hale getirilebilir ama kim isteyecek kim sabredecek?

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER