© Ajans Kuşadası 2020 | Her Hakkı Saklıdır.

Kuşadası'nda Jandarmadan Suçüstü!

Kuşadası'nda gençleri zehirleyen bir kişi tutuklandı. Kaçak sigaraya da geçit vermeyen jandarma ekipleri huzur operasyonlarına devam ediyor.

Aydın’ın Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Mahallesi’nde C.G.A'yı takibe alan jandarma, 5 şahsa uyuşturucu madde satışı yaptığı esnada harekete geçti. Suçüstü yakalanan şahsın üzerinde yapılan aramalarda; 8 adet paketler halinde satışa hazır 6 gram metamfetamin, 2 adet içime hazır sigara şeklinde 3 gram esrar, 1 gram kokain, 5 adet pürmüz çakmak ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 10 bin 240 TL nakit para ele geçirildi. Gözaltına alınan C.G.A. jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.
KAÇAK SİGARAYA BASKIN
Güzelçamlı Mahallesi’nde başka bir olayda ise bir şahsa ait işyerinde kaçak sigara imal edildiği bilgisine ulaşıldı.Operasyon için harekete geçen ekipler, belirlenen adrese baskın düzenledi. Yapılan aramada satışa hazır vaziyette 2 bin 160 paket bandrolsüz sigara, 7 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan 17 ilçede eş zamanlı başlatılan devriye esnasında Efeler, Germencik, İncirliova, Köşk ve Kuşadası ilçesinden 8 şahıs yakalandı.
ZEHİR TACİRLERİ YAKALANDI
8 kişinin şüphelinin üzerinde yapılan aramalarda toplamda 48 gram esrar ele geçirdi. Sağlık kontrolü için hastaneye götürülen şahıslardan 3’nün uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi. Yakalanan şüpheliler gözaltına alındı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER