© Ajans Kuşadası 2020 | Her Hakkı Saklıdır.

Kuşadası’nda 25 kişi MHP'ye katıldı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde CHP ve İYİ Parti'den istifa ederek MHP'ye katılan 25 kişiye rozetleri takıldı. MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP’nin Türkiye’nin çimentosu olduğunu söyledi.

MHP Aydın İl Başkanlığı tarafından her ay bir ilçede düzenlenen ilçe kongresine Kuşadası İlçe Teşkilatı ev sahipliği yaptı. Kuşadası Ticaret Odası toplantı salonundaki toplantıda İl ve 17 ilçe yöneticileri bir araya geldi. Toplantıda ilçe teşkilatların yerel seçim çalışmaları ele alınırken MHP'ye katılanlara rozetleri, İl Başkanı Alıcık tarafından takıldı.

“TEŞKİLATLARI CANLI TUTUYORUZ”
Kuşadası’nda gerçekleşen toplantıyla ilgili değerlendirmede bulunan İl Başkanı Haluk Alıcık, “MHP olarak güçlü bir aileyiz. Seçim haricinde teşkilatlarımızla bir araya gelmek amacıyla her ay bir ilçede kongre düzenliyoruz. Amacımız teşkilatlarımızı canlı tutmak. Bu ayki ilçe kongremizi Kuşadası’nda yaptık. Kongre öncesi ilçede ziyaretlerde bulunduk. Toplantıda ise yerel seçim çalışmalarıyla ilgili ilçe başkanlarıyla istişarede bulunduk. Cumhur İttifakı olarak henüz ilçe belediye başkan adaylıklarının dağılımıyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Gelecek hafta durum netleşecektir. Bu süreçte ilçe belediye meclis üye başvurularının alınması noktasında teşkilatlarımıza talimat verdik” dedi.

MHP’YE KATILIM YOĞUN
MHP’ye ilginin fazla olduğunu belirten Alıcık, “Kuşadası’nda CHP ve İyi Parti’den istifa ederek partimize katılan 25 kişiye parti rozetlerini de taktım. Partimize sadece Kuşadası’nda değil tüm ilçelerde yoğun bir ilgi ve katılım söz konusu. Türkiye’nin en güzide partisi olan MHP, aynı zamanda bu ülkenin çimentosudur. Partimize olan yoğun katılım bizleri memnun ediyor” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER