© Ajans Kuşadası 2020 | Her Hakkı Saklıdır.

Kuşadası Polisi Suç Makinasını Yakaladı!

Kuşadası polisinin uzun süredir peşinde olduğu Ş.E. yakalanarak gözaltına alındı. Ş.E'nin yanında bulunan B.U.'da kovalamaca sonucu yakalanırken, şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin uzun süredir yakalamaya çalıştığı Ş.E., kovalamaca sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren ekipler Ş.E.'nin de içinde bulunduğu otomobili Türkmen mahallesi Gençlik caddesi üzerinde takibe aldı. Takip edildiklerini fark eden şahıslar otomobili bırakarak kaçmaya başladı. Ekipler şüphelilerden B.U.'yu uzaklaşmadan kıskavrak yakaladı. Olay yerinden kaçarak hızla uzaklaşan ve her yerde aranan şüpheli Ş.E., polis ekipleri tarafından Dağ mahallesi İmam sokak üzerinde yakalandı. Ayrıca otomobilde yapılan aramada 15 gram kristal diye tabir edilen metamfetamin uyuşturucu madde, bir miktar esrar ve 2 adet hassas terazinin ele geçirildiği öğrenildi. Gözaltına alınan Ş.E. ve B.U., ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ş.E., "7 ayrı iş yerinden hırsızlık, 1 ikametten hırsızlık ve 2 motosiklet hırsızlığından", şüpheli B.U., ise "uyuşturucu ticaretinden" tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER