© Ajans Kuşadası 2020 | Her Hakkı Saklıdır.

Kuşadası Önceki MHP İlçe Başkanı Bayraktar İstifa Etti!

Kuşadası Milliyetçi Hareket Partisi önceki İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Kuşadası Milliyetçi Hareket Partisi önceki İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, partisinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Bayraktar'ın istifası gündeme bomba gibi düştü.

Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Dün itibarıyla Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. MHP'nin cefakar tabanına ve bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bu süreçten sonra yolumuza her zaman olduğu gibi Türk Milliyetçisi olarak Atatürk, Türkeş, Atsız çizgisinde devam edeceğim." 

MHP Kuşadası İlçe Başkanlığı görevini 2015 yılından bu yana sürdüren Mustafa Bayraktar 8 Ocak 2020 tarihindede , “Hiçbir kişinin, grubun adamı olmadık, olmayız da...” diyerek İlçe Başkanlığındaki görevindende istifa etmişti.

Öte yandan iddialara göre kulislerde sık sık gündeme gelen konulardan biri de Bayraktar ve Ekibinin, İYİ Parti kurucular kurulunda olan ve bir dönem Strateji, İletişim, Propaganda ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ'ın yeni kurduğu Zafer Partisinin Kuşadası'nda ki yapılanmasında olacağı yönünde.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER