© Ajans Kuşadası 2020 | Her Hakkı Saklıdır.

Kuşadası Avcılar ve Atıcılık Kulübü'nde Yeni Dönem

Kuşadası'nın en prestijli ve en çok üyeye sahip derneklerinden biri olan Avcılar ve Atıcılık İhtisas Spor kulübü'nün kongresi yapıldı. Kongrede aday olan Çağatay Aynalı, girdiği sarı liste ile fark atarak yeni başkan seçildi.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve Kuşadası'nın en prestijli ve 1000'e yakın üye sayısıyla 1939 yılında kurulan en köklü derneklerinden, Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulubünün kongre seçimleri yapıldı. 

Toplumsal birlik ve beraberliğin teminini sağlamak parolasıyla yola çıkan Çağatay Aynalı, rakibi Bekir Susam'a 58 fark atarak yeni başkan seçildi. 

Kongre üyeleri'nin 277'sinin oy kullandığı ve 1 geçersiz oy'un sayıldığı seçimlerde, Sarı liste ile seçime giren Aynalı, oyların 167'sini alırken, rakibi Susam 109 oy da kaldı. Aynalı, rakibi Susam'a 58 fark atarak  Avcılar ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü'nün yeni başkanı olarak seçildi. Kongre sonucu her iki aday da dostluk mesajları verirken, Dernek üyeleri çıkan sonucu memnuniyetle karşıladı. 

"TOPLUMSAL BİRLİK VE BERABERLİKDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ"

Aynalı yaptığı açıklamada, "Kıymetli büyüklerim ve dostlarım, Sivil toplum kuruluşları'nın (STK) esas kuruluş amacı olan, toplumsal birlik ve beraberliğin teminini sağlamak olduğu gerçeğinin bilincinde olarak talip olduğumuz göreve, şehrimizin menfaat ve çıkarlarını gözeterek, hep birlikte çalışmak adına, bana vermiş oduğunuz bu yetki için sizlere teşekkür ederim, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Kuşadası Avcılar Kulübü'nün başarılarını tüm Türkiye'ye taşıyacağız" dedi. 

Aynalı'nın yönetim kurul listesi ise şu şekilde; 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER