© Ajans Kuşadası 2020 | Her Hakkı Saklıdır.

Kuşadalı Kayıp Gencin Telefon Sinyalini Özel Ekip Takibe Aldı!

Kuşadası'nda kaybolan Berk Ergier için harekete geçildi! Özel ekip telefon sinyalini takibe aldı. Ergier'in cep telefonu sinyalinin son olarak Kirazlı Mahallesi'nden geldiği tespit edildi.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir döviz bürosunda çalışan ve 'İşe gidiyorum' dedikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Berk Ergier için çalışma başlatıldı. Görevlendirilen Özel ekip, Ergier'in oturduğu İkiçeşmelik Mahallesi'ndeki ev ve iş yerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyip, cep telefonu sinyalini takibe aldı. Kaybolan Ergier için ailesi seferber olmuş, Müge Anlı da bulunması için ekrana taşımıştı. 

İkiçeşmelik Mahallesi'nde yaşayan evli ve 1 çocuk babası Berk Ergier, salı günü saat 14.00 sıralarında çalıştığı döviz bürosuna gitmek için evden çıktı. Ergier, iş yerine gitmeyince mesai arkadaşları durumu ailesine bildirdi. Cep telefonu da kapalı olan Ergier'den bir gün boyunca haber alamayan yakınları, polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri, Ergier'in bulunması için çalışma başlattı.

CEP TELEFONU SİNYALİ EN SON KİRAZLI MAHALLESİ'NDEN GELMİŞ

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ekip, Ergier'in oturduğu İkiçeşmelik Mahallesi'ndeki ev ve iş yerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyip, cep telefonu sinyalini takibe aldı. Ergier'in cep telefonu sinyalinin son olarak Kirazlı Mahallesi'nden geldiğini belirleyen ekipler, Bölgedeki bir restoran işletmecisinin, kayalıkların olduğu uçurumda bir kişinin şüpheli hareketlerde bulunduğunu belirtmesi üzerine çalışmalarını burada yoğunlaştırdı.

AKUT ekiplerinin 7, AFAD ekiplerinin 4 kişilik personel ile destek verdiği arama - kurtarma çalışmaları 2 drone ve 2 arama - kurtarma köpeğiyle devam ediyor. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER