© Ajans Kuşadası 2020 | Her Hakkı Saklıdır.

CHP’li Gürbilek’e Tokat Gibi Yanıt!

AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek’e Milli Park'taki yüksek fiyatlar üzerinden yüklendi. Gökçe “Sayın Gürbilek işin gerçekten çok zor. Yazık oluyor sana" dedi.

AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek’in sosyal medya üzerinden paylaştığı Dilek Yarımadası Güzelçamlı Milli Park’ta fahiş fiyat uygulandığına yönelik iddialara yanıt verdi.

“15 YILIN SONUNDA HALA DENİZE KANALİZASYON AKIYOR”

Gökçe, “Sayın Gürbilek işin gerçekten çok zor. Neden mi? 35 yıldır milletin iktidar yüzünü göstermediği bir partinin ilçe başkanı olacaksın, bu parti son 15 yıldır yerelde Kuşadası'nı yönetecek ve 15 yılın sonunda hala denize kanalizasyon akacak, bunu temizlemek için aldığın talimatla bu rezilliği Fuat Akdoğan'a mal edeceksin bu da yetmezmiş gibi gündemi değiştirmek adına yönetemediğiniz için bırakıp kaçtığınız milli park yönetimine oradan da hükümete sallayacaksın. Yazık oluyor sana” ifadelerine yer verdi.

“BOŞ KESEDEN SALLAMA”

Milli Park’ta Gürbilek’in iddia ettiği gibi fahiş fiyatların uygulanmadığını belirten Gökçe şunları söyledi:

“Bak sana resmi bilgileri vereyim de öyle boş keseden sallama. Milli Park'a giriş ücreti araç 30 TL, şahıs 10 TL, öğrenci 5 TL. Milli Park'ta otopark, soyunma kabinleri, duşlar, tuvaletler, 1200 adet ahşap masa, 600 adet şezlong, 400 adet şemsiye tamamen ücretsiz. Milli Park'ta faaliyet gösteren işletme idare denetiminde 2 adet şezlong 1 adet şemsiye, 1 adet sehpa 100 TL, yani her biri 25 TL. Vatandaşımızın büyük çoğunluğu yiyeceğini yanında getiriyor ancak en çok yediği yarım ekmek köfte 25 TL. Bunun dışında ücret söz konusu değil. Hal böyle iken vatandaşlarımızı yanıltacak, algılara dönük, yanlış ve hesapsız paylaşımın sebebi nedir anlayamadım. Ücretlerle ilgili tüm detayı yukarıda paylaştım. Bu fiyatlarla 800 TL’yi nereden hesapladın? Yoksa sende mi genel başkanın gibi hesap uzmanısın?”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER