© Ajans Kuşadası 2020 | Her Hakkı Saklıdır.

“Çatı Kuşları” Kadınların Himayesinde Uçuşa Geçti

Kuşadası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (KUŞAKK)’ın Türkiye pazarına sunduğu Çatı Kuşu sembollü hediyelik eşya ve tekstil ürünleri, tüketiciden inanılmaz bir ilgi gördü.

Kuşadası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (KUŞAKK)’ın Türkiye pazarına sunduğu Çatı Kuşu sembollü hediyelik eşya ve tekstil ürünleri, tüketiciden inanılmaz bir ilgi gördü. Yaşar Üniversitesi ile ortaklaşa yürüttüğü markalaşma sürecinde son derece başarılı bir sınav veren KUŞAKK, Trendyol’dan sonra farklı pazarlama platformlarından da teklif almaya başladı.

Çatı Kuşları’nın ana tema olarak kullanıldığı hediyelik eşya ve tekstil ürünlerine gelen talep nedeniyle Kooperatif yönetimi, üretim yelpazesini genişletme kararı aldı. Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) desteği yapılan tesislerinde, siparişlerin yetiştirilmesi için çalışmalar hızlandırırken, pazara sunulacak yeni ürünler konusundaki çalışmalar da yoğunlaştırıldı.

KUŞAKK, tamamı Kuşadası temalı ürünleri sayesinde pazarda giderek büyürken, ilçe tanıtımının en önemli elçilerinden biri oldu. Bir taraftan Kuşadası’nın tanıtımına katkı koyarken, diğer yandan da kuruluş amacı olan kadın emeğinin değerlendirilmesi konusunda yapılan önemli hamleler, KUŞAKK’ı Türkiye’nin en önemli kadın kooperatiflerinden biri haline getirdi. Başta Ticaret Bakanlığı olmak üzere pek çok birlik, yeni faaliyete geçen ya da hamle yapmak isteyen kuruluşlara KUŞAKK modelini önermeye başladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER